TeppoSyvril Ensin he ovat välinpitämättömiä, sitten he nauravat sinulle, seuraavaksi he taistelevat sinua vastaan ja lopulta sinä voitat.”

Ryhmä joka on täynnä rakkautta!

Kun tietää että voi auttaa toisia, siitä tulee auttamatta hyväolo, onnea mutta myös kiistoja.

Vertaistuki ja se että ihmisillä on paikka keskustella ilman pelkoa leimaamisesta on hyvä asia. Toki kiistoja aina tulee,väittelyjä, kyseenalaistuksia.

Mun harrastus on mulle tärkeää, pääsen purkamaan ajatuksia ja kokemuksia. 

Mä teen asioita harratuspohjalta, mä en tienaa mitään siitä että oon julkisesti pistänyt kirjoituksiani eteenpäin.

Mulla on vapaa-aikaa ja siksi kirjoittelen blogia puheenvuoron puolelle. 

Toivon, että joku päivä voisin kenties tehdä asioita josta välitän päivätyöseni, se ei oo kyllä varmaan pitään aikaan mahdollista, ainakaan isänmaassani.

 

Nyt soi klassikko vuosikymmenten takaa:

 

Dr. Dre - The Chronic 2001 

 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Huomenta Teppo, rohkeasti asiaasi ajat. En tiedä koska pääsee ryhmäsi tavoitteeseensa saada kannabis vapaaseen käyttöön Suomessa.

Kokemuksesta sanon, kokeilun haistaminen omassa nuorisossa on järkytys. Monta unetonta yötä valvottu, huoli vuoren korkuinen.

Tuo info mitä esim, sinäkin jaat kannabiksen turvallisuudesta menee nuoreen kuin häkä eikä vaaran tunnetta ole. Nuori ymmärtää ja tiedostaa tupakan ja alkoholin vaarat ja todistelee itselleen ja muille miten kannabis on turvallinen niihin verrattuna. Tutkimus ja tervejärki sanoo, ettei ole täysin vaaraton nuorelle ihmiselle. Ei sekään ole hyvä jos nuori joutuu virkavallan kanssa tekemisiin onhan kannabiksen käyttö meillä laitonta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Nuoret tietävät paljon kannabiksesta, vaikka se on laitonta. Sen haittoja on suureltu valtavasti. Ennemmin olisi huolissani alkoholista, tosin nuorten alkoholin käyttö on vähentynyt.

Kannabis on nousussa maailmaalla ja myös Suomessa. Yhä vanhemmat ihmiset ovat huomanneet sen hyödyt ja huomanneet myös sen että haittoja on suurenneltu.
Erityisesti lääke puoli kiinnostaa itseäni vanhempia ihmisiä. :)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

https://www.youtube.com/watch?v=4fXqzEtQz4E

Tässä vähän pohdittavaa, pelokkaille ihmisille.

Senior citizens are the fastest growing demographic of marijuana users in the country, and they're finding more ways to use it than ever before.

For a look at the relationship some seniors have with the drug, VICE visited a Seattle nursing home that takes its residents on field trips to a local dispensary—sitting in on their lesson about cannabis, checking out what products they buy, and lighting up with an elderly woman who gets high to ease her chronic illness.