TeppoSyvril Ensin he ovat välinpitämättömiä, sitten he nauravat sinulle, seuraavaksi he taistelevat sinua vastaan ja lopulta sinä voitat.”

Kaikki blogit puheenaiheesta Harrastus

Urheilu on vaarallista

Viikon ajan odotin innolla, että vihdoin ja viimein pääsen pelaamaan pesäpalloa. Lapsena jo ihastuin lajiin, sitten ennen lasten syntymää pelasin uudestaan. Nyt oli 26 vuoden tauko välissä. Eilen illalla sitten odotettu ilta vihdoin tuli. Yllätyin siitä, että osuin palloon melko hyvin. Tunti siinä olimme pelanneet, kun juoksin jälleen kohti ykköspesää. Kesken matkan nilkka petti totaalisesti ja lensin mahalleni maahan. Tajusin heti, että nilkkaan sattui jotain pahempaa. Onneksi ympäriltä löytyi taitavia ihmisiä, jotka tiesivät mitä pitää tehdä.

Tasan viisi vuotta sitten

Perustin lääkekannabis esille Suomessa ryhmän - https://www.facebook.com/groups/609516152456438/

Nyt jäseniä yli 4300kpl.

 

Ryhmän ylläpitäminen on harrastus minulle. Sieltä löytyy uusimmat uutiset ja paljon tutkimuksia kannabiksesta. Lisäksi loistavaa asiallista keskustelua, vertaistukea myös.

Parasta ryhmässä on ihmiset, uudet tuttavuudet.

Ikävintä on ollut huomata se kuinka huonosti ihmisiä kohdellaan terveydenhuollossa. Näitä kertomuksia on tullut ilmi paljon.

Olen ihmeissäni, koska en uskonut ryhmän kasvavan näin suureksi.

Eläviä kuvia omassa leffateatterissa, osa 2

Tänään laittelin vanhan ulko oven sisäoveksi, paneloin ja taputtelin dyckerillä listoja kiinni. Suoraahan tuosta ei saanut millään, mutta ei sen suora tarvi ollakaan. Sitä kun ei silmällä huomaa, niin kelpaa kyllä. 

Kankaan kanssa voi tulla hieman ongelmia, kun se piru on 220 cm leveä, ja katon kulma tulee vastaan. 

 

 

Aamulenkki 14,4 km PK / 5:36. Kevään merkit jo nähtävissä. 

 

 

 

Vanhan Porschen entisöintiä

Tässä olen jo jonkun aikaa seurannut, kuinka yhden vanhan traktorin ulkomuoto muuttuu.

Muutama vuosi sitten, kun muutimme Ikkalaan, talokaupan kylkiäisenä tuli sellainen vanha Porsche vuodelta 1959.

Pari kesää sitten osia purettiin. Vuosi sitten se oli vielä rautakasapressun alla. Tänä keväänä osia tuotiin uuteen pihaan ja se laitettiin autotalliin. Osia kunnostettiin ja yhä kunnostetaan, ja nyt samalla kootaan.

Projetkti jatkuu. Ihan mukava kesälomapuuha sille, joka siitä tykkää.

Julkaise syötteitä